HÄMTJÄNST OCH OMSORG

Getteröns Hemtjänst och Assistans är ett vårdföretag som sedan 2005 bedriver hemtjänst i Varbergs kommun. 

Vi utför alla biståndsbedömda insatser som tex personlig omvårdnad, promenader, inköp, städ, tvätt, social samvaro, följer med på läkarbesök, inköp, anhörigavlösning mm. 

Vi utför också delegerade/instruerade hälso-och sjukvårdsinsatser i samarbete med kommunens sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. 

När du väljer Getteröns Hemtjänst får du som kund tillsammans med din kontaktman inom verksamheten göra en genomförandeplan som beskriver hur just du vill ha ditt stöd utformat och genomfört. Din kontaktman har sedan ett särskilt ansvar för att hemtjänsten hos dig fungerar på ett bra sätt. Dina egna synpunkter och önskemål är mycket värdefulla för att vi ska kunna erbjuda en god hemtjänst. Målsättningen med hemtjänst är att göra det lättare för dig att leva ett självständigt liv i din egen bostad. 

Vi har också som mål att så få personer som möjligt, som du är nöjd och trygg med kommer hem till dig! Vi tar stort ansvar inom vår verksamhet och ser till att du som kund alltid prioriteras först och får din hjälp utformat enligt dina önskemål. Vi strävar alltid efter att göra det lilla extra för våra kunder. Getteröns Hemtjänst hjälper dig med ditt vardagsliv och vi strävar efter att du skall kunna leva ett aktivt liv och ha inflytande i samhället och över din vardag. 

En bra möjlighet för dig att välja Getteröns Hemtjänst som utförare. Om du önskar mer information om tjänsterna och få en kostnadsfri tid för konsultation och råd om vilka möjligheter och erbjudande du som kund kan få från Getteröns Hemtjänst, var god och kontakta oss.

Boka Online

Tack! Ditt meddelande har skickats.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.
Adress

Åkerövägen 3
432 46 Varberg

Telefon

0709-790 846

Godkänd av Varbergs kommun för att utföra hemtjänst och omsorg.
Godkänd för F-skatt.
Registrerad för moms.